4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda baš ranjena pred put u Dragačevo

Objavljeno: 26.03.18 u 11:15

‘Bolnica’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ je sve veća, Vladan Milojević u problemima pred nastavak borbe za titulu.

Krenula je nova radna nedelja za igrače Crvene zvezde pred nastavak šampionata, a zdravstveni bilten ne može da ohrabri trenera Vladana Milojevića. Kako saznaje HotSport, pored Mičela Donalda, Nenada Krstičića i kažnjenog Milana Borjana za subotnje gostovanje u Lučanima neće biti spreman ni Vujadin Savić. Zbog povrede defanzivac nije debitovao za najbolju selekciju Srbije, što smo ekskluzivno najavili pre okupljanja u Staroj Pazovi. Prema procenama Savić bi trebalo da zauzme svoje mesto u poslednjoj protiv Zemuna u poslednjem kolu, a ovaj meč je na programu 5. aprila.

Prošle nedelje se dešavalo da crveno-beli odrade trening sa samo deset igrača, a delimično komoletiranje tima sa reprezentativcima se očekuje od srede, pošto sutra imaju obaveze u nacionalnim timovima.

0
0

4 Komentara

  1. Pod šifrom „Komša“ krije se neko iz ovog „genijalnog“ Zvezdinog menadžmenta a imam snažan utisak da sam ovo već nekoliko puta čuo, kada sam izneo samo suštu istinu, na ovim stranicama. Voleo bih da mi ovaj debil pod šifrom „Komša“ argumentovano objasni u čemu sam pogrešio, jer sam jako naivan. Očigledno je, da je kod ovog debila došlo do zastoja u jezičkom i kognitivnom razvoju, jer je sposoban da samo uputi pluvački komentar u vidu prostoproširene rečenice!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto posto si u pravu! Evo, godinu dana Milojević nas farba kako su njegovi igrači pametni i poslušni i kako na raspolaganju ima 24 igrača od kojih ne zna kome bi dao prednost. A, sada odjednom kao u problemu je, jer ne zna kako će bez dva igrača koji su povređeni. Da ovo nije izgovor za ono što sledi?! Pravi odgovor je, da je Zvezda loše odradila prelazni rok i pripreme u Turskoj! Posle toga odmah smo ispali iz Evrope i nacionalnog kupa. A, kažu da kako se ekipa spremi na pripremama tako i igra, a Zvezda je zaista loše odigrala celo proleće! Kao navijač Zvezde imam pravo da pitam Milojevića, kada će šansu dati Joveljiću i Veljku Nikoliću?! Znam odgovor: Nikada a možda ni kasnije!

    0
    0
    Odgovori
  3. aj ne s…rte vise,trenira sa 10 igraca,kako vas bre nije sramota da lazete,zvezda ima igraca da igra dve utakmice odjednom,ser…nje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter