0
Fudbal

DEMANTI FSS: Nismo podržali kandidaturu Maroka

Objavljeno: 26.03.18 u 22:48

Fudbalski savez Srbije demantovao je vest da je podržao kandidaturu Maroka za organizaciju Svetskog prvenstva 2026. godine.

Tokom današnjeg dana FS Maroka plasirao je informaciju da je prvi čovek srpskog fudbala ,Slaviša Kokeza, obećao predesniku tamošnjeg saveza Fauziju Lekju punu podršku u kandidaturi za dobijanje Mundijala 2026. godine.

Čelnici fudbaskih saveza sastali su se u petak u Torinu, na dan odigravanja prijateljskog susreta između Srbije i Maroka, ali iz redova FSS negiraju da su obećali podršku ovoj severnoafričkoj zemlji.

– Vest u pojedinim medijima da je FSS podržao Maroko u kandidaturi za organizaciju SP 2026. godine nije tačna. FSS je isuviše ozbiljna organizacija da bi dozvolila da se takva informacija pojavi bez zvanične objave. Ukoliko bude potrebe ovim povodom oglasićemo se blagovremeno-, stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter