0
Evropske lige

BELGIJANAC PREKINUO NAGAĐANJA: Kurtoa otkrio gde će braniti naredne sezone

Objavljeno: 26.03.18 u 19:49

Golman Čelsija, Tibo Kurtoa, često se u poslednje vreme povezivao sa povratkom u Španiju, odnosno u redove Real Madrida.

Belgijski čuvar mreže odbio je nedavno da produži ugovor sa „plavcima“, što je podrejao priče o njegovom napuštanju „Stamford Bridža“ već ovog leta.

Ipak Kurtoa je u razgovoru sa „Skaj sports“ istakao da će i narednu sezonu sigurno provesti u redovima Čelsija, a takođe je najavio mogućnost da ipak produži ugovor sa londonskim timom.

– Imam još godinu dana ugovora sa Čelsijem i osećam se dobro tamo. Na kraju sezone, sešćemo i razgovarati o planovima. Voleo bih da odem na Svetsko prvenstvo opušten, znajući da li smo postigli dogovor oko ugovora ili ne. Ipak, mogu da potvrdim da ću i naredne sezone igrati u Čelsiju-, potvrdio je Tibo Kurtoa za belgijsku televiziju ,,Sporca”.

Kurtoa je član Čelsija od 2011. godine, ali je među stative stao tek tri godine kasnije nakon što se u potpunosti afirmisao u redovima madridskog Atletika, gde je branio kao pozajmljeni igrač „plavaca“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter