0
Evropske lige

UF: Gvardiola je sjajan trener, ali je i džukela!

Objavljeno: 25.03.18 u 15:42

Pep Gvardiola gazi sa Mančester sitijem, ali je danas dobio tešku kritiku od strane jednog od najpoznatijih svetskih fudbalskih agenata.

Povod za teške reči Mina Rajole bilo je prisećanje na period kada je Zlatan Ibrahimović igrao, to jest nije igrao u dresu Barselone. Tada je Pep Gvardiola insistirao na dovođenju Šveđanina u Kataloniju, ali je na kraju Ibrakadabra više sedeo na klupi, iako je postigao 22 gola na 46 utakmica. Kasnije je prodat Milanu, a Rajola to Gvardioli ne može da oprosti ni dan danas.

– Pep Gvardiola je kao trener fantastičan. Kao osoba – apsolutna nula od čoveka. On je kukavica, obična džukela – rekao je za ‘Independet’ Rajola i nastavio:

Gvardiola je kao govorio Zlatanu da mu priđe kad god ima neke probleme ili pritužbe. Ali, kada bi se to desilo – Gvardiola bi ga samo ignorisao i nije mu dao da igra. Čak ga nije ni pozdravljao kada se vide. To je isto uradio i Maksvelu koji je sjajan momak. Zato sam rekao Zlatanu da parkira svoj Ferari na mesto za trenera – našalio se Rajola.

Menadžer Zlatana Ibrahimovića i Marija Balotelija je istakao da veruje da Mančester siti može da osvoji Ligu šampiona, ali da to neće promeniti njegovo mišljenje o Gvardioli kao čoveku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter