0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

POTPUNO NEVEROVATNO: Tavamba postao starter Kameruna, ali na poziciji na kojoj ga nismo viđali – defanzivnoj! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.18 u 19:30

U sklopu prijateljskih mečeva tokom ove reprezentativne pauze, Kamerun je danas porazio Kuvajt rezultatom 3:1.

Od prvog minuta na terenu je bio napadač Partizana Leandre Tavamba, ali ne na svojoj poziciji.

Dobro je poznato na kom mestu na terenu se Tavamba najbolje snalazi – kao najistureniji. Međutim danas je u nacionalnom timu imao znatno defanzivniju ulogu. Špic Partizana danas nije igrao u napadu, čak nije delovao ni sa krilnih pozicija, već je bio dosta iza Vinsenta Abubakara, Klintona Enžija i Kristijana Basogoga koji su imali ofanzivnu ulogu. On je igrao na sredini.

Nešto nekarakteristično kada je gorostas iz Humske u pitanju, a kako je imao i odbrambenu ulogu, na ovom meču je imao i nekoliko grubljih startova zbog čega je i zaradio žuti karton. Kamerunci su uspešno odradili ovaj prijateljski meč i golovima Abubakara i Basogoga (dva pogotka) sa 3:1 porazili Kuvajt. Evo kako je vezni red Kameruna izgledao danas:

FOTO: FECAFOOT

(Izvor: YouTube/ShortTV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter