0
Košarka

FOTO: STREAMABLE PRINTSCREEN

HAOS U GRČKOJ: Incident na samom startu utakmice, bivši reprezentativac Srbije ‘nokautirao’ rivala udarcem glavom! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.18 u 18:53

Neverovatna situacija za igru pod obručima.

Koškanja, pa i tuče, često se vide i u sportovima koji nisu borilački, ali ovakav udarac i ne baš.

Bivši mladi reprezentativac naše zemlje, a sada jedan od predvodnika Panioniosa, Slaven Čupković je bio jedan od glavnih aktera incidenta njegove ekipe i Kimisa u grčkom prvenstvu. Do tuče je došlo na samom početku utakmice, već u četvrtom minutu 20. runde tamošnjeg šampionata.

Sve se to desilo prilikom izvođenja slobodnog bacanja Čupkovićevog saigrača, Molfetasa, kada su u duelu bili Srbin i Manolopulos. Vukli su se za dresove i gurali, da bi to preraslo u nešto više. Jedan drugog su pokušali da udare pesnicom, a kada je Čupković video da je i Grk raspoložen za tuču, udario ga je glavom u glavu i poslao na parket.

Srećom, nakon toga je nastalo komešanje ali ne i opšta tuča. Posle kraće pauze je nastavljen meč, ali bez Čupkovića i Manolopulosa koji su poslati u svlačionicu.

Čupković je bio velika nada naše zemlje pošto je bio jedan od 12 igrača koji su u Novom Sadu pobedom nad Sjedinjenim Američkim Državama 2007. godine doneli trofej prvaka sveta što se mladih reprezentacija tiče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter