1
Fudbal

FOTO: FSS

PORAZ OMLADINACA: Srbija bez plasmana na EP

Objavljeno: 24.03.18 u 16:52

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je od Ukrajine rezultatom 2:1 i tako izgubila šanse da se plasira na završni turnir Evropskog prvenstva.

Srbiji je, posle poraza od Rumunije (4:0), bila potrebna pobeda, ali su fudbaleri Miloša Velebita u Ploeštiju, uprkos vođstvu od 1:0 golom Đorđa Jovanovića nakon penala, primili dva gola.

Prvo je Mikolenko savladao Dekića u 79. minutu, da bi Safronov u prvom minutu nadoknade kompletirao preokret.

Srbija nema šanse da prođe dalje, a preostao je još meč protiv Šveđana u utorak od 18 časova.

Srbija:
Dekić – Vlalukin, Ivančević, Bošnjak, Devetak – Mišković (od 74. Kojić), N. Petrović, L. Ilić – Maksimović (od 88. Stuparević), Đ. Jovanović, S. Jovanović (od 81. Joveljić)

0
0

1 Komentara

  1. Zato sto u reprezentaciji igraju tatini i mmini sinovi i deca koje imaju svoje gurace i jake menadzere,i zato sto su sve to deca iz Bgd-a i okoline, kao da se fudbal igra samo u Bgd-u Vec’inu te dece poznajem i gledao sam na utakmicama, postujuci njihov kvalitet zelim da napomenem da ve’ina njih nije pravila razliku u svojim ekipama, sem mozda par njih inace ovi ostali verujte da imamo i bolje igrace u Nisu, i drugim mestima ali nazalost, ne zovemo se Zvezda i Partizan i nismo iz Bgd-a Moj sin je omladinac Radnickog i verujte ni jedan od ovih koji su sada u reprezentaciji nije se naigrao pored njega , ali nazalost, njegov tata nema para da bi ga gurao, ne bavi se politikom i zato moj sin igra samo u Radnickom gde takodje isti odnosi vladaju, gde moraju da igraju tatini i mamini sinovi i deca koja imaju svoje gurace u klubu, dok moj sin mora da se bori za svaki minut na terenu, eto zato je nas fudbal u blatu i mulju, jer ocigledno kvantitet, odnosno ljudi su iznad kvaliteta. i propadacemo sve vise i vise sa ovakvim *namestenim*selekterima* i tatinim i maminim sinovima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter