0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAVIĆEVIĆ: Opet bez Lukovića, pobedićemo Crvenu zvezdu ako…

Objavljeno: 24.03.18 u 13:40

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević izjavio je da njegov tim može do pobede nad Crvenom zvezdom ukoliko zaustavi Amerikance iz beogradskog tima.

Druga utakmica polufinala plej-ofa Mornar – Crvena zvezda igra se u nedelju od 20 sati u Baru. Šansu svog tima vidi u manjku svežine šampiona ABA lige.

– Odigrali su dve jake evroligaške utakmice, a i nadam se da neće biti na onom nivou kao u prvom meču. Potrudićemo se da iskoristimo njihov zamor od putovanja. Igraćemo muški, hrabro, ali moramo da počnemo da pogađamo kao ranije – rekao je Pavićević, a prenose ‘Dnevne novine’.

Mornar je ponovo oslabljen neigranjem najboljeg igrača Uroša Lukovića.

– Oni su favoriti i od njih zavisi. Prethodne dve utakmice su igrali bez opterećenja, više su pričali o ovoj utakmici. Cilj im je da osvoje ABA ligu. Naš cilj je jasan, moramo iz ritma da im izbacimo najkreativnije igrače Džejmsa Feldina i Tejlora Ročestija. Hoćemo da lopta bude što manje u njihovim rukama – rekao je Pavićević.

Uočio je razloge poraza u prvom meču polufinalne serije i uz publiku će to pokušati da ispravi u drugom susretu.

– Podlegli smo atmosferi i nismo adekvatno odgovorili na njihovu agresivnu odbranu, to su dva glavna razloga za ubedljiv poraz. Imaćemo veliku podršku publike koja će napraviti pravu sportsku atmosferu. Veoma je važno da publika izvuče maksimum iz svakog igrača – zaključio je strateg Barana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter