1
Ostali sportovi

OGLASIO SE RSS: Poštujemo odluku držvanih organa

Objavljeno: 24.03.18 u 16:27

Nakon otkazivanja kvalifikacionog turnira za plasman na Svetsko prvenstvo u konkurenciji juniorki, oglasio se i Rukometni savez Srbije.

Saopštenje sa sajta RSS prenosimo u celosti:

Rukometni savez Srbije poštuje u potpunosti odluku državnih organa u vezi sa otkazivanjem kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo juniorki, koji je trebalo da se održi u Kovilovu ovog vikenda.

Evropska rukometna Federacija zahtevala je od Saveza da se u subotu do 11 časova izjasni o sudbini turnira. Rukometni savez Srbije obavestio je evropsku kuću rukometa da turnira neće biti, odnosno, da se on otkazuje, a sve selekcije učesnice – već su napustile SC „Kovilovo“.

S obzirom da je naša juniorska reprezentacija već diskvalifikovana sa turnira, EHF će odlučiti kada, gde i u kojoj formi će on biti održan.

Arbitražni sud EHF pokrenuće u narednih nekoliko dana proces u vezi sa otkazivanjem turnira. Odluka o eventualnoj kazni biće doneta u narednih nekoliko nedelja o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

0
0

1 Komentara

  1. Срам вас било. Сад поштујете?! Требало је да се ни не организује. А не пола сата пред меч да се забрани (наравно да је требало забранити тада кад није раније)! То је требало много раније ж, господо Срби из РСС-а

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter