1
Košarka

NURKIĆ O NIKOLI JOKIĆU: Radi sve kao na usporenom snimku, ali…

Objavljeno: 24.03.18 u 22:21

Centar Portland Treilblejzersa, Jusuf Nurkić pričao je za „Eurohoops“ o Nikoli Jokiću, za kojeg je imao samo reči hvale.

U jednom periodu svojih karijera Nikola Jokić i Jusuf Nurkić bili su saigrači u redovima Denver Nagetsa, međutim u tih godinu ipo dana koliko su igrali zajedno delovalo je kao da „guše“ jedan drugog i da nikako ne mogu da se uklope zajedno pod košem.

Nakon toga reprezentativac BiH se preselio u Oregon, gde je dobio ulogu i minutažu koji je tražio, a on je ekipi to vratio na terenu profilisavši se uz Lilarda i Mekoluma u najvažnijeg igrača franšize koja zauzima visoku treću poziciju na Zapadu.

Specijalizovani košarkaški sajt „Eurohoops“ pokušao je da u razgovoru sa Nurkićem izvuče neku „sočnu“ informaciju o Nikoli Jokiću, međutim nekadašnji centar Cedevite nije želeo da priča o nekošarkaškim stvarima. Sve što je imao da kaže o Jokiću bile su samo reči hvale.

-Sr**e. Mislim, pored košarke vi momci znate sve. Denver možda ne pobeđuje toliko, ali on igra sjajno. Način na koji „Džoker“ igra možda iznenađuje zato što sve radi kao na usporenom snimku, ali je on je veoma pametan igrač-, kazao je Nurkić za „Eurohoops“.

Na pitanje da li smatra da on Jokić, Adetokumbo, Porzingis i ostali mladi igrači iz Evrope predstavljaju novu eru evropskih igrača u NBA, Nurkić je rekao sledeće:

-Teško je reći nova era. Imali ste Dražena i ostale momke koji su igrali pre nas i koji nisu imali šansu kakvu mi sada imamo. Ukoliko budemo imali još više šansi, više ćemo i pokazati-, rekao je Nurkić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter