6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MAROKANCI NE PRESTAJU: Prvo su provocirali sa Đokovićem, a sada likuju zbog dva driblinga kroz noge i omalovažavanja ‘orlova’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.18 u 11:17

Marokanci i posle meča sa Srbijom se naslađuju i zbog pobede od 2:1, ali i zbog poteza i driblinga nekoliko njihovih fudbalera.

Sve se zakuvalo kada je Aleksandar Kolarov izjavio da ne poznaje ni jednog fudbalera Maroka, a to je u tamošnjim medijima izazvalo potpuni haos.

Toliko, da su u najavi jučerašnjeg meča stavili sliku Novaka Đokovića, jer za drugog Srbina ‘nikada nisu čuli’. To je bio njihov odgovor pre utakmice, a potrudili su se da nastave sa naslađivanjem i nakon trijumfa.

Objavili su snimak kako je Junes Belanda proturio loptu kroz noge upravo Kolarovu, a nešto kasnije i Filipu Kostiću.

0
0

6 Komentara

  1. Ma jok.sto nas je piksi odbio.svestan covek da muslin igrao bunker ne sto je zeleo vec sto sa ovim igracima nema bolje.u hrvatskoj sve klinci a mi .

    0
    0
    Odgovori
  2. neukusan komentar za nekog ko treba da bude kapiten neko na koga ce se ugledati ostali igraci ako i nije znao ni jednog igraca maroika trebao je da progugla malo ko su mu protivnici i kako su otisli na SP crno nam se pise sa ovakvim kapitenima i selektorima

    0
    0
    Odgovori
  3. Kolatov je na tri utakmice bio kapiten (protiv Makedonije 1:0 ,protiv Portigala 2:1 i juce protiv Maroka 2:1)i sve utakmice smo izgubili !Znaci 3/3 ! Crno nam se pise !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter