in , ,

UDARNA VEST: Nekoliko sati pred početak – Vlada Srbije zabranila utakmicu sa takozvanim Kosovom!

Najnovija vest jeste da je srpska vlast zabranila odigravanje kvalifikacionog meča rukometašica za juniorsko Evropsko prvenstvo.

Danas je u Kovilovu trebalo da meč odigraju Srbija i takozvano Kosovo, do čega ipak neće doći.

Nakon nekoliko dana zaista neverovatnih poteza koje je Rukometni savez Srbije sprovodio po direktivi EHF-a, konačno jedna odluka srpske strane koja je možda trebalo da se desi i ranije.

Prema saznanjima ‘Novosti’, Vlada Srbije je zabranila da se odigra večerašnji meč koji je prvenstveno trebalo da se održi u Kragujevcu. Podsetimo, Rukometni savez takozvanog Kosova je od samog starta vršio pritisak na mnogo načina i izvojevao da se ovaj meč igra bez nacionalnih obeležja što bi značilo da srpkinje u svojoj zemlji ne bi mogle da slušaju svoju himnu i nose grb Srbije.

Međutim, to nije sve. Meč je zbog visokog rizika prvo zatvoren za gledaoce, a potom čak i za medije, da bi usledilo i premeštanje u Kovilovo.

Još uvek nema zvaničnog saopštenja Vlade republike Srbije koje se očekuje.

Diskusija

Odgovorite
  1. Lakrdija se nastavlja.Trebalo je odma zauzeti stav da se utakmica ne igrate,a new da to oni uslovljavaju u tvojo drzavi da igras best nacionalnih obelezja.Kakva smo mi to drzavi.

  2. Ponizenje je sada jos vece.ovo je odradjeno da bi sada mogli da se vade kako su to uradili zbog naroda.da je bilo volje i da se brinulo o srpskim interesima nikada ne bi ni dozvolili ijednoj selekciji kosova da boravi na teritoriji srbije

  3. Naoštrili se srpski junaci na 12 devojčica s Kosova. I sprečili srpske devojčice da idu na Svetsko prvenstvo.

  4. Gordan bi bio mnogo pametniji i hrabriji da to kaze Vucicu i Taciju,a tek kad bi shvatio da nisu problem neke devojcice sa Kosova i Metohije,nego predstavnici nacije koja je pored hrvata,najveci neprijatelj srpskog naroda.

    • Vracamo se u devedesete i to brzo,najveci problem kod pooiticara je taj ko ce da saopsti ono sto vec znamo od 99da nak je kosovo uzeto,samo je pitqnje na koji ce nacin predsednik da ga prizna,blizimo se i tome i to vrlo brzo,ali nece mu zameriti nas narod,predsednik se voli vise od Kosova,i danas su poslali navijace nisu oni sami dosli,ko razume shvatice

      • Baš me briga za političare,odmah je trebalo reći,,Nema igre“.Tačka!Ovo je bre Srbija,i ne pisi više gluosti!

  5. sad kao vlada zabranila, hehe. Da se javnost nije pobunila kao i navijaci koji su dosli tamo da sprece bruku, ne bi nista bilo. Vlast je naprotiv odobrila mec , cak ga i preselila u Kovilovo. Sad ispade vlada partiotska a moglu su decidno da kazu nema nikakvih utakmica sa tzv. drzavom Kosova! Mogu samo klupski mecevi u okviru Srbije!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘ŠMEKERSKI’ OPROŠTAJ: Matić preko Instagrama poslao poruku Ibrahimoviću i našalio se na njegov račun za kraj (FOTO)

SVI U TORINO: Veliko interesovanje skauta za meč Srbije i Maroka