1
Ostali sportovi

PROTESTI U NEMANJINOJ: Ujedinjeni navijači sa dve parole stavili do znanja šta misle o selekciji tzv. Kosova u Srbiji (FOTO)

Objavljeno: 23.03.18 u 17:39

Navijači i Partizana i Crvene zvezde zajedno protestvuju u Nemanjinoj ulici ispred vlade Republike Srbije zbog dolaska selekcije tzv. Kosovo u prestonicu.

Dve juniorske ženske rukometne selekcije Srbije i tzv. Kosova su, najpre, trebalo da se sastanu u Kragujevcu u okviru kvalifikacionog turnira, da bi zatim meč bio premešten u Kovilovo. Tu je bio ‘bliži’ navijačima Crvene zvezde, koji su tokom noći i jutra svima jasno stavili do znanja šta misle o ovom meču.

Bila je doneta odluka da nijedan učesnik ovog turnira ne bi imao državna obeležja, zastave i himne, a danas je odlučeno da se uopšte ne odigra taj susret.

Sve to dovelo je do protesta u Nemanjinoj ulici u Beogradu, gde su se ujedinili navijači naših najvećih klubova i zajedničkim snagama protestvuju protiv uopšte i pokušaja da se jedan takav meč organizuje u glavnom gradu Srbije.

Okupljeni građani ispisali su dva vrlo jasna transparenta, kojima su rekli ono što većina misli:

FOTO: HOTSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter