2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KANONADA U PAR MINUTA: Srbija izjednačila, Maroko odmah do novog gola!

Objavljeno: 23.03.18 u 21:22

Fudbaleri Srbije stigli su do poravnanja na meču sa Marokom, ali je Maroko odmah uzvratio.

Nije dugo trajalo vođstvo ekipe u crvenim dresovima, pošto je Srbija u 37. minutu nakon sjajne akcije Ljajića i Tadića, kom nije bilo teško da zatrese mrežu Maroka.

(Youtube/Balkan Highlights)

Ipak, samo tri minuta kasnije, nakon nove loše reakcije Maksimovića Butaib je sjajno reagovao posle centaršuta i pogodio gol Srbije za 2:1.

(Youtube/Balkan Highlights)

 

0
0

2 Komentara

  1. Možda će Krstajiću ova utakmica nešto reći tj., možda će shvatiti koga ne treba pozivati u reprezentaciju a možda Krstajić neće izvući pouke iz ovog sramnog poraza! Ako izvuče neku pouku, možda će za sledeće okupljanje reprezentacije pozvati više igrača iz Super lige, koji barem redovno igraju i imaju određeni kvalitet. Ako to shvati, zvaće sigurno Mileta Savkovića, iz Spartaka, i Aleksu Vukanovića, iz Napretka, Lakićevića, iz Vojvodine, kao i više igrača iz naše mlade reprezentacije! Ima još odličnih igrača u Super ligi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo mu promena njegovih da trgne tim,oba gola greske Maksimovica,a selektor ubacuje zadnjeg veznog umesto ofanzivnog a gubimo,logika

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter