0
Fudbal

VELS SILAN PROTIV KINE: Sjajan selektorski debi Gigsa, Bejl ispisao istoriju (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.18 u 18:27

Fudbalska reprezentacija Velsa je u polufinalu prijatekljskog turnira „kup Kine“ prosto razbila domaćina rezultatom 6:0.

Ovaj susret obeležio je selektorski debi Rajana Gigsa ali i sjajna partija najboljeg igrača „zmajeva“ Gereta Bejla, koji je het-trikom stigao do brojke od 29 golova u nacionalnom dresu i tako na prvom mestu liste najboljih strelaca pretekao legendarnog napadača Liverpula Iana Raša.

-Kada sam bio mali nikada nisam sanjao da ću da budem rekorder za Vels. Ovo je ogromna čast. Nisam razmišljao o ovome, sigurno je jedna od najvećih stvari u mojoj karijeri. Meni je lično drago što sam oborio ovaj rekord, ali to ne bih uspeo da nije bilo mojih saigrača-, rekao je Bejl posle sjajnog dostignuća.

Zvezda Real Madrida kaže da ga je dodatno motivisao novi selektor Rajan Gigs.

-Svi hoće da impresiraju novog menadžera. Postoje određene stvari koje će on da radi drugačije, a ovo je bio odličan početak za njega. Znamo šta očekuje od nas, i da ovo bude potpora za odlične igre-, zaključio je Bejl.

Izvor:Youtube/Fazzer

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter