0
Evroliga

FOTO: Sacramento Kings

BUDNO PRATI BIVŠEG UČENIKA: Obradović prokomentarisao igre Bogdanovića u NBA- Bez dileme je najpametniji igrač Kingsa

Objavljeno: 22.03.18 u 21:50

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je da prati partije Bogdana Bogdanovića u redovima Sakramento Kingsa, kao i da je zadovoljan njegovim napretkom.

Naš proslavljeni stručnjak svakako je imao značajan uticaj na napredak reprezentativnog beka Srbije, pošto je imao priliku da radi sa njim tokom tri sezone u istanbulskom klubu.

Bogdanović je sa Fenerom u dva navrata igrao finale Evrolige, od čega je u drugom predvodio tim do najvećeg uspeha u istoriji turske košarke. Nakon osvajanja titule prvaka „starog kontinenta“ Bogdan se otisnuo put Amerike, gde igra sjajnu ruki sezonu u redovima Sakramenta, popularni Žoc ističe da se povremeno čuje sa svojim bivšim učenikom.

-Čujem se sa Bogdanom, drago mi je da igra dobro. Mislim da je otišao u pravo vreme i mi smo razgovarali da je to dobra odluka. Gledao sam neke njegove utakmice i mislim da je ubedljivo najbolji igrač Sakramenta. Mislim da je bez dileme najpametniji igrač, ali mu problem predstavlja ostatak tima. Ako mogu ja da komentarišem, ostatak tima ne igra previše rezonski-, rekao je Obradović.

Bogdan Boganović je u svojoj prvoj sezoni u najjačoj ligi sveta uspeo da izbori nastup na Ol-star vikednu, gde je u susretu mladih zvezdi Amerike i ostatka sveta proglašen za MVP-a meča. Ipak Obradović smatra da bi naš košarkaš u budućnosti mogao da se nađe i na „pravom“ Ol-Staru.

-On treba da napreduje i da jednog dana bude na pravom Ol-staru. To mu od srca želim-, zaključio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter