0
Fudbal

GOREĆE MOSKVA: Planule ulaznice za meč Srbija-Brazil, ‘orlovi’ u Rusiji kao kod kuće

Objavljeno: 21.03.18 u 14:23

Ulaznice za mečeve Svetskog prvenstva u Rusiji prodaju se vrlo brzim tempom i pojedini mečevi već su potpuno rasprodati.

Nedavno se pojavila informacija da su rasprodate sve karte za finaler Mundijala koje će se odigrati na moskovskom „Lužnjkiju“, kao i utakmica Argentine i Islanda na otvaranju šampionata.

Ovim mečevima sada je pridodata i utakmica koju će reprezentacija Srbije odigrati 27. juna protiv selekcije Brazila, na stadionu moskovskog Spartaka „Otkritie areni“.

Prema poslednjim informacijama svih 45.360 karata za ovaj susret su rasprodata, pa će svi koji su želeli uživo da posmatraju ovaj spektakl, a do sada nisu nabavili kartu ostati uskraćeni za ovo zadovoljstvo.

Ipak, još uvek postoji šansa da svi zainteresovani nabave ulaznice za mečeve koji će „orlovi“ odigrati protiv Kostarike i Švajcarske. Međutim ni njih nije ostalo previše po rečima generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića.

-Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji-, rekao je Šurbatović rekao je Šurbatović u Ruskom domu, gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest „navijačkih pasoša“ za Mundijal, bez kojih će biti nemoguće prisustvovati utakmicama..

Šurbatović je takođe istakao da će se Srbija na Svetskom prvenstvu osećati kao kod kuće, pošto očekuje da će „orlovi“ u Rusiji imati najbrojniju podršku posle domaćina.

-Plasman na Mundijal je veliki uspeh, ali posebnu težinu učešće na najvećoj fudbalskoj sceni je zato što se igra u Rusiji, nama bratskoj zemlji. Siguran sam da će posle domaćina Srbija imati najveću podršku- rekao je generalni sekretar FSS.

Prema podacima Svetske fudbalske federacije (FIFA), od pre nedelju dana, za sada je prodato oko 1.700.000 ulaznica za najveću fudbalsku smotru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter