3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRPSKI GOLMAN NA CENI: Eibar odredio višemilionsku klauzulu za Dmitrovića

Objavljeno: 21.03.18 u 17:10

Nekadašnji član Crvene zvezde, Marko Dmitrović, je dobrim partijama u Španiji privukao pažnju brojnih klubova.

Dobre intervencije Dmitrovića na Pirinejima nisu promakle ni selektoru reprezentacije Srbije, Mladenu Krstajiću, koji je mladog golmana uvrstio na spisak za mečeve sa Marokom i Nigerijom, a šansu mu je ukazao i na azijskoj turneji prošlog novembra.

Prema tvrdnji španskih medija pojedini klubovi su već „nanišanili“ srpskog čuvara mrže kao moguće letnje pojačanje, ali Eibar nije voljan da olako pusti svog golmana u drugi klub. Tako će zainteresovane strane morati da izdvoje sumu od 8.000.000 evra, ukoliko dogodine žele Dmitrovića u svojim redovima.

Podsećamo, Dmitrović je u Eibar došao iz Alkorkona za sumu od 1.000.000 evra a po svemu sudeći klub iz Baskije bi na njemu mogao da zaradi višestruko veću sumu na kraju sezone.

0
0

3 Komentara

  1. A u Zvezdi nikad nije ni debitovao!? Džabe ga je Sivić forsirao… bio je 4-5 golman, da nije bilo mađara niko za njega nebi ni čuo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter