1
Evropske lige

PROBLEM NA SP U NAJAVI: Stadion na kom će Srbija igrati utakmicu pod znakom pitanja

Objavljeno: 21.03.18 u 18:48

Do Svetskog prvenstva u Rusiji ostalo je još nešto više od 82 dana, a danas je isplivao jedan veliki problem na površinu.

Stadion Kosmos Arena u Samari, gde će naša selekcija 17. juna odigrati meč protiv Kostarike, još uvek nije ni blizu kraja!

Iz tog razloga, FIFA je uputila opomenu oeganizatorima.

– Napreduje, ali ima još mnogo toga da bude urađeno. Nadali smo se da će ići brže. Važno je da bude gotov što pre, da bi mogao da bude tehnički opremljen kako očekujemo, rekao je Kolin Smit, direktor FIFA.

Ovaj stadion od 44,918 mesta košta 320 miliona dolara, ali još uvek nema postavljen teren.

Njima je dat rok od mesec dana da završe sve, a nije poznato koja bi mogla da bude alternativa niti koje sankcije će Rusi snositi ukoliko ne uspeju da ispoštuju dogovor.

Pored meča Srbija – Kostarika, na njemu će biti odigrani i dueli Danska – Australija (21. jun, Grupa C), Urugvaj – Rusija (25. jun, grupa A), Senegal – Kolumbija (28. jun, grupa H), te meč osmine finala 2. jula i četvrtfinala 7. jula.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter