0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Matić ‘otkrio’ prvi dres Srbije, u Hrvatskoj se dosta priča o Zvezdi – stigao i odgovor Čovića

Objavljeno: 20.03.18 u 23:37

Dosta toga zanimljivog se izdešavalo ovog 20. marta.

Domaća sportska javnost je mogla da uživa i u dva zanimljiva košarkaška prenosa.

Prvo onaj rano jutros, koji je počeo u 00.30 ali se odužio zbog dva odigrana produžetka, a jedan od aktera i najboljih na parketu bio je i Nikola Jokić. Drugi se igrao uveče, u njemu je Crvena zvezda izgubila od Panatinaikosa sa 91:71 i ostala bez bilo kakvih šansi za prolazak dalje.

Što se košarkaškog kluba Crvena zvezda tiče, jedna od upečatljivijih vesti danas ne samo u našoj zemlji, već i regiji, jeste intervju Boža Milićevića za tamošnju štampu u kojem je dosta toga negativnog izrečeno na račun Zvezde i njenog prvog čoveka, Nebojše Čovića. Očekivano, nešto kasnije je usledio i odgovor Čovića.

A još od juče je jedna od glanih tema srpski nacionalni tim zbog neočekivane odluke Mladena Krstajića i saradnika da kapitensku traku umesto Branislava Ivanovića, sada nosi Aleksandar Kolarov. Danas su to prokomentarisali i Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

A kada je reprezentacija u pitanju, potvrđeno je i kako će izgledati prvi dres našeg nacionalnog tima u Rusiji. Otkrio ga je Nemanja Matić na svom Instagram profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter