0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SPASAO ŠAMPIONA: Sjajan dribling i asistencija Bogdana Planića

Objavljeno: 19.03.18 u 23:10

FCSB, nekadašnja Steaua, došla je do boda protiv Kluža najviše zahvaljujući Bogdanu Planiću.

Pred nama je završnica sezone, svaki bod je bitan, a junak derbija u Rumuniji je 26-godišnji defanzivac iz Srbije, Bogdan Planić.

Na utakmici između njegove ekipe i Kluža, štoper je spasao giganta iz Bukurešta i omogućio aktuelnom šampionu da ostane u trci za odbranu titule. 

On je tom prilikom u pojedinim momentima pokazao veštinu driblinga u stilu maga Lea Mesija, a potezi srpskog internacionalca proglašeni su za najbolje u proteklom kolu.

Mesto u timu kola stiglo je kao nagrada za konstantno dobre partije u dresu rumunske Zvezde, od kad je iz Vojvodine stigao u ovaj tim. To je privuklo pažnju nekih klubova, pa će na leto biti interesantno videti gde će nastaviti karijeru.

Gazda Bekali je više puta rekao da je sa Srbinom napravljen odličan posao, i da će dobro zaraditi u budućnosti.

Trenutno, primarni cilj je odbrana titule u šampionatu koji traje do maja, a snimci koje možete videti ovde su dokaz da će u tome imati pomoć jednog pravog fudbalskog majstora.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter