0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POHVALE ZA KAPITENA I NAVIJAČE: Alimpijević otkrio koji igrač osim Dangubića neće ići u Atinu na megdan Panatinaikosu

Objavljeno: 18.03.18 u 21:30

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević poručio je da će njegov tim ići u Bar po pobedu i što raniji plasman u finale regionalne ABA lige.

– Hvala navijačima, lepo je igrati u ovakvoj atmosferi. Znači nam  podrška i borili smo se za to. Utakmica je imala pozitivan tok, ali zaboravljamo ovo već večeras – istakao je Alimpijević na konferenciji za medije posle pobede nad Mornarom (91:63).

– Drago mi je zbog Pavićevića i što mu se desilo ovo danas. Čestitam mu na sjajnim rezultatima. Mornar je najprijatnije iznenađenje, imaju sjajnu sezonu, odličnu spoljnu liniju i siguran sam da će oni dati sve od sebe tamo u Baru.

Ipak, strateg crveno-belih je ponovio da će Zvezda u Crnu Goru ići po trijumf i plasman u finale.

– Bitna je svaka utakmica, mi želimo da napravimo dobru uvertiru i atmosferu. Neće doći do pada koncentracije kod nas, to je sigurno. Očekuju i nas i njih utakmice u Evropi.

Alimpijević je otkrio da, osim povređenog Nemanje Dangubića, na sledeći meč Evrolige protiv Panatinaikosa (utorak, 20:15h) neće putovati još jedan igrač.

Pero Antić ne ide u Atinu. Moram da pohvalim Lazića da kapitenski predvodi tim. Ne samo na treninzima, već i na utakmicama – zaključio je Dušan Alimpijević.

Centar Zvezde Alen Omić bio je vrlo kratak.

– Čestitam saigračima, znamo šta je cilj, idemo da dobijemo tamo – rekao je Omić, a o sukobu sa centrom Barana je kratko poručio:

– Nisam očekivao onakvu reakciju njihovog centra pri tako ubedljivom rezultatu.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter