0
Domaći fudbal

PRVA LIGA SRBIJE: Poraz lidera, Novosađani sada na putu ka Superligi Srbije

Objavljeno: 17.03.18 u 20:21

Odigrana su četiri od osam mečeva 17. kola Prve lige Srbije, a iznenađenje kola napravila je Inđija.

Inđija je na svom terenu dočekala lidera lige Dinamo iz Vranja i slavila je sa 2:1. Zeleno-bele je do vođstva doveo Milisavljević u 10. minutu, a da će domaćin upisati tri boda bilo je jasno u 88. minutu kada je prednost duplirao Nikodijević. Ranđelović je u 92. minutu postigao počasni gol za Vranjance.

U borbu za Superligu Srbije ubacio se Proleter iz Novog Sada. Tim iz ‘srpske Atine’ slavio je sa 1:0 na gostovanju Temniću, a strelac iz penala je bio Novaković u 7. minutu.

Novi Pazar je na svom terenu sa 1:0 bio bolji od ČSK Pivare, a strelac gola bio je Lakota. U petak su snage odmerile ekipe Slobode i Bežanije, a rezultat je bio 0:0.

U nedelju će na teren Radnički iz Pirota i TSC, te Teleoptik i Budućnost iz Dobanovaca, kao i Sinđelić i Jagodina. U ponedeljak se igra šumadijski derbi između Radničkog iz Kragujevca i Metalca.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter