2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Macva (Sabac) Nebojsa Kosovic (C) celebrates scoring the goal with the Lazar Cirkovic (L) and Marko Jankovic (R) Beograd, 22.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VRAĆA SE ‘ZABORAVLJENI’ VEZISTA: Partizan ulazi još jači u finiš sezone!

Objavljeno: 16.03.18 u 14:26

U tim Miroslava Đukića uskoro će i zvanično da se vrati Nebojša Kića Kosović, koji se od septembra prošle godine oporavlja od operacije prednjih ukrštenih ligamenata i meniskusa.

Kako sam ističe, ne može da dočeka da ponovo obuče dres Partizana i istrči na teren stadiona u Humskoj.

− Ne mogu Vam opisati. Jedva sam čekao i milion puta sam i tokom priprema hteo da uđem u igru, jer sam se dobro osećao, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo. Ne mogu da opišem koliko sam srećan! Šest meseci kao šest godina! – izjavio je Nebojša Kosović za zvaničan sajt kluba.

Bilo mu je teško da utakmice prati sa tribina, a najteže…

− Iskreno, najteže mi je bilo da pratim dvomeč sa Plzenom. Jedva čekam da stanem uz aut liniju u Humskoj i uđem u igru! – gori od želje crnogorski reprezentativac.

Urađena je i poslednja kontrola kod profesora Paola Marijanija u Rimu koji je uz paraf na papiru i usmeno ‘spreman si’,  dao dozvolu Partizanovom vezisti Nebojši Kići Kosoviću da može i zvanično da se vrati na teren.

− Hvala Bogu prošlo je super! Koliko god znaš i osećaš da si dobro, ipak dok to i zvanično ne čuješ uvek postoji promil zadrške. Profesor Marijani mi je potvrdio da mogu da igram i sada trebam što bolje da treniram, kako bih se nametnuo šefu Đukiću – kaže Kosović.

FOTO: STARSPORT

Najteže je bilo, kaže, mentalno ostati pribran i koncentrisan na što bolji oporavak.

− Pa jednostavno volim fudbal, zato sam i izdržao. Veliku zahvalnost dugujem Andri Milutinoviću, kod kojeg sam se oporavljao. Radio sam satima i satima tokom dana od sedam ujutru, ali sam imao samo jedan cilj i istrajao sam.

Lepe vesti su mu stigle i iz Podgorice, jer ga je čak selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković pozvao na okupljanje nacionalnog tima u ponedeljak.

− Da i hvala selektoru što me je pozvao, zaista mi znači! Trudiću se od starta da dobrim radom na treninzima izborim mesto u timu. Postoji doza straha zbog svega što sam prošao, ali su mi igrači koji su već bili u istoj situaciji i imali slične povrede rekli da je to sasvim normalno i da će nestati i to – zaključio je Nebojša Kosović.

0
0

2 Komentara

  1. Довољно је трио Мажић Анђеловски Кокеза…тај три је досад партизану донио 15 бодова и 20 голова…Само јако до купа шемсе суљаковић…хахахаха

    0
    0
    Odgovori
    • Vama ne treba trio samo Majo da vam sudi ni Barselona vam ne bi mogla ništa. Ne bi Barselona mogla da postigne toliko golova koliko bi vremešni Majo mogao penala da sudi i golova iz ofsajda za fk marinkova bara.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter