0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

U POTPUNOM RASULU ČEKAJU ‘ORLOVE’: U redovima rivala Srbije bukti rat pred Mondijal! (FOTO)

Objavljeno: 16.03.18 u 11:35

Tako se postavlja i pitanje, koliko će merodavna biti provera protiv Maroka u Torinu kroz šest dana?

Maroko ima velike ambicije, čak i da organizuje Svetsko prvenstvo 2026. godine, ali bi najpre trebalo da ‘počisti svoje dvorište’ i reši razmirice samo tri meseca pred početak Mondijala u Rusiji.

Tenzije u fudbalskoj reprezentaciji ove zemlje traju već neko vreme, a sve je eskaliralo sada kada je fudbaler Mušina Mutuali otkrio novinarima da se ne nada da će biti u ekipi za Mondijal u Rusiji.

– Možda ali to bi onda značilo da sam i ja klijent selektorovog prijatelja koji je menadžera. Ili čak da sam ga podmitio da bih igrao. Ovde samo tako ide“, bio je ironičan u svojoj direktnoj optužbi Mušina Mutuali.

Tu nije bio kraj.

– Ne znam ni kako se zove selektor. Molio bih ga samo da ako može obrati pažnju na igrače koji zaista zaslužuju da igraju u Rusiji.

Selektor Erve Renar je odreagovao tako što je tužio potencijalnog reprezentativca.

– Ovi komentari su bezobrazni i puni su laži. Nefer su i prema ostalim igračima koji nastupaju za Maroko – rekao je Renar.

Sve ovo dešava se samo šest dana pred prijateljski meč Maroka i Srbije u Torinu 22. marta. Afrička selekcija će na Mondijalu igrati u grupi sa Španijom, Portugalijom i Iranom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter