1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODRŽANA SEDNICA KLUBOVA SLS I PLS: Kokezi podrška 27 klubova, a ‘večiti’…

Objavljeno: 15.03.18 u 20:11

Danas je održana sednica klubova Superlige i Prve lige Srbije, na kojoj je predsednik FSS Slaviša Kokeza dobio maltene jednoglasnu podršku.

Čak 27 klubova iz prva dva ranga srpskog fudbala dalo je punu podršku radu Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom. Među tim klubovima nema Partizana i Crvene zvezdem, koji doduše nisu bili ni protiv prvog čoveka srpskog fudbala već uzdržani.

Prema glasovima beogradskih „večtitih rivala“ moglo bi se zaključiti da nemaju ništa da zamere rukovodiocima domaćem fudbala, iako su prethodnih nedelja imali štošta, ne baš lepog da kažu na njihov račun.

Ipak ova sednica, kojoj su pored Slaviše Kokeze prisustvovali i generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, predsednik Sudijske komisije FSS Milan Karadžić, kao i član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić, nije donela ništa epohalno.

Na njoj je jednoglasno zaključeno da bi za srpski fudbal bilo najbolje da se smire strasti, te da se klubovi susdrže od javnog iznošenja stavova koji bi mogli da naštete ugledu takmičenja. Tekođe poručeno je i da bi svi klubovi trebalo da rade na normalizaciji međusobnih odnosa i cilju nesmetanog odigravanja takmičenja.

Takođe, poveo se i razgovor o novom ugovoru o prodaji TV prava i većoj komercijalizaciji kapaciteta Superlige i Prve lige Srbije, ali i o poboljšanju stadionske infrastrukture u Srbiji koja je veliki problem našeg fudbala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter