0
Evrokupovi

NEREDI U BILBAU: Navijači Marseja napravili haos na ‘San Mamesu’! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.18 u 22:58

Nakon smrti policajca uoči meča između Atletika i Spartaka iz Moskve pre tri nedelje, ponovo nam iz Bilbaa stižu nemile scene, kako van, tako i na samom stadionu.

Olimpik iz Marseja i drugi put je večeras savladao Atletik Bilbao, nakon 3:1 u Francuskoj, večeras je u Španiji bilo 2:1, ali su i navijači gostujućeg kluba uspeli da naprave haos, kako na ulicama grada, tako i na samom stadionu ‘San Mames’.

Naime, kako prenose lokalni mediji, jedan navijač Olimpika je izazvao incident uoči starta samog meča jer je krenuo nožem na redare koji su želeli da ga pretresu na ulazu na tribine.

Došlo je do komešanja, što se pretvorilo u ozbiljan sukob, pa su čak dve osobe povređene i odmah prevezene u bolnicu, ali srećom nisu u životnoj opasnosti.

To nije bilo sve. Kada je utakmica počela, gostujuće pristalice su upalile baklje, a zatim su ih bacale na tribine ispod njih, gde su bili domaći navijači. Tada je povređen još jedan domaći ljubitelj fudbala.

Naravno, tu je krenuo novi sukob sa policijom koja je brzo reagovala i nije bila nimalo nežna prema francuskim huliganima.

(Izvor: youtube / Casual Ultras official)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter