0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPA VEST: Poznato kada se Mičel Donald vraća treninzima

Objavljeno: 15.03.18 u 10:41

Zbog zdravstvenih problema, početkom nedelje je holandski fudbaler morao da se podvrgne detaljnim analizama u Kliničkom centru Srbije.

Kako se sumnjalo na srčane probleme, već su se pojavile glasine da bi Donald mogao da završi sezonu.

Međutim Mičel Donald je istog dana obavestio navijače da je sve u redu, a posle nekoliko dana ispitivanja u bolnici dobio je dozvolu da se polako vrati na posao i posle pauze se očekuje nastup u crveno-belom dresu.

Mnogi navijači i ljudi iz kluba su se uplašili posle saznanja da je Holanđaninu pozlilo i da je nekoliko dana proveo na ispitivanjima u bolnici. Ipak, izgleda da je u pitanju samo pad imuniteta i premor zamenika kapitena, koji je dobio dozvolu lekara da se vrati na posao i već danas se očekuje da on bude na treningu.

Naravno, njegov povratak u takmičarski pogon će sačekati još verovatno dve nedelje i vezista tokom reprezentativne pauze treba da se u potpunisti spremi za gostovanje u Lučanima. Srce je u redu, tako da je svima laknulo i Donald će ponovo obući crveno-beli dres. Fali mu jedan minut da postane sa 105. mečeva stranac sa najviše odigranih utakmica za Crvenu zvezdu, a za sada deli prvo mesto sa Mendeš Kaduom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter