0
Evropske lige

‘STARA DAMA’ GAZI PO PLANU: Masimilijano Alegri- Ispunili smo ciljeve, ponosan sam na igrače

Objavljeno: 15.03.18 u 21:23

„Stara dama“ po običaju igra sve bolje kako sezona odmiče, a iako ove sezone stvari u jednom periodu i nisu išle kako je planirano sve je napokon došlo na svoje mesto.

Fudbaleri Juventusa nalaze se u sjajnom ritmu, a protekla nedelja donela je dosta radosti njihovim pristalicama pošto se povratak na lidersku poziciju Serija A poklopio sa plasmanom torinskog tima u četvrtfinale Lige šampiona.

Sada „bjankoneri“ imaju otvoren put ka sedmoj uzastupj tituli prvaka Italije, a u petak ih očekuje žreb u najelitnijem evropskom takmičenju gde imaju ambiciju da doguraju što dalje je moguće.

Ovakav razvoj sezone izuzetno raduje trenera Juventusa Masimilijana Alegrija, koji ističe da je njego tim ispunio ciljeve za ovo doba godine.

-Na vrhu tabele smo, a ovo je odlučujići deo prvenstva i sezone. Cilj kluba bio je da se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona i da do kraja marta budemo prvi u Italiji. To smo i ostvarili. Ponosan sam na igrače-, rekao je Alegri.

Ipak italijanski stručnjak ističe da njegov tim ne sme da se opusti u finišu sezone, gde ih očekujju mečevi sa Milanom i Napolijem kod kuće, odnosno gostovanja Ineru i Romi.

-Moramo pametno da uđemo u završnicu sezone. Verujem da možemo da ispunimo zacrtane ciljeve. Najvažnije je da se moji igrači odmore jer nas već za vikend očekuje utakmica protiv SPAL-a-, zaključio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter