0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŠKO JE PROTIV ISTOG RIVALA DVA PUTA ZAREDOM: Milojević bi mogao da promeša karte (SASTAV)

Objavljeno: 14.03.18 u 10:25

Vladan Milojević bi za današnji meč Kupa mogao da izmeni skoro celu startnu postavu, kako bi najvažnije igrače sačuvao za prvenstvo.

Nije Crvena zvezda dugo gostovala u Šapcu, a pogodilo se da će u četiri dana dva puta ukrstiti koplja sa Mačvom na stdionu kraj Save. Za megdan u Kupu Srbije (15.30) crveno-beli će nastupiti sa većinom igrača koji nisu mnogo igrali ovog proleća, a kako saznaje HotSport priliku za zvaničan debi imaće levi bek Stefan Hajdin. Pojačanje iz Spartaka je dovedeno kao zamena Milanu Rodiću, koji je konstantno igrao dobro. Trener Vladan Milojević je spremio niz promena u borbi za polufinale uz procenu da su momci „iz drugog plana“ dovoljni za prolaz.

Poznato je da u kombinaciji nisu Mičel Donald, Muhamed Ben i Vujadin Savić, kao što smo najavili pre dva dana. Pored Milana Rodića pauza je potrebna Filipu Stojkoviću, Nenadu Krstičiću i Nemanji Radonjiću.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Frimpong (Le Talek), Babić, Hajdin – Račić, Jovičić, L. Ilić, Srnić, Adzić – Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter