6
Domaći fudbal

PONIŠTEN GOL MAČVE: Gavrić pogodio mrežu bivšeg kluba, ali je pomoćnik podigao zastavicu – da li opravdano? (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.18 u 17:12

Mačva se nije povukla pred favorizovanom Crvenom zvezdom i u 75. minutu je zatresla mrežu rivala, ali je gol Nenada Gavrića poništen.

Nenad Gavrić igra sjajno danas u Šapcu, očigledno ima veliki motiv da se dokaže protiv bivšeg kluba i možda izbori pozivnicu nazad na stadion ‘Rajko Mitić’.

Petnaestak minuta pre kraja uspeo je čak i da postigne gol glavom posle centaršuta sa leve strane, ali je on poništen zbog ofsajda.

Nije lako proceniti čak ni uz usporeni snimak u prenosu, zaista su milimetri odlučivali i zbog toga se ne može puno prigovoriti sudijama jer je bilo jako teško proceniti.

Pogledajte:

(Izvor: youtube / BALKAN HIGHLIGHTS)

0
0

6 Komentara

  1. a sta se od sudije drugo ocekivalo … sudija svoju misiju-zadatak ispunio … za sudiju sreca … kod penala sanse za sakacanje nije imao: promasaj partizanove nade (igrac velikog znanja i umeca … ALI … druge stvari ga NE krase) od igraca … zasluzena kazna stize … a tek ce … kad je neko kao ON … kazne su NEizbezne … STETA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi, ne igra se fudbal da bi se milimetarski merili ofsajdi, nije to cilj, ostavite to sudijama to niko u svetu ne komentariše,samo ovde.Sve se podcenjuje i izvrće ruglu i to je mnogima jedini cilj !

    0
    0
    Odgovori
  3. Slika ovdje loša, na tv kamera stoji pogrešno odnosno nema Kamera koja pravac hvata. Za sine pare bez Kamera utakmica se prenosi sramota. Lično mišljenje sudija pomoćni nije pogriješio

    0
    0
    Odgovori
  4. Pitajte Raku grobara Djurovica ionako je po njemu sve sto se dogodi na utakmicama Zvezde namesteno u korist nje… Čist ofsajd desna noga cao zdravo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter