3
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

LINTA: Nemam šta da zamerim mojim igračima, fudbal su i porazi i pobede

Objavljeno: 14.03.18 u 21:14

Danas je u Novom Sadu golom u 89. minutu Vojvodina eliminisana iz Kupa Srbije.

Prvi put u istoriji će polufinale igrati Mladost iz Lučana zahvaljujući pogotku Miloša Trifunovića.

Nakon današnjeg poraza, pred medije je izašao pomoćni trener Novosađana Aleksandar Linta koji je rekao da nema šta da zameri svojim igračima, kao i da je umor fudbalera Vojvodine uticao na nepovoljan rezultat.

– Čestitam Mladosti na pobedi i plasmanu u polufinale Kupa, po prvi put u klupskoj istoriji. S druge strane, nemam, niti želim bilo šta da zamerim igračima Vojvodine, jer oni su sigurno želeli i dali sve od sebe da, pre svega, odigraju bolje, a samim tim i da dođemo do nekog pozitivnijeg rezultata. Malo nam je nedostajalo energije, kao i još nekih stvari i nismo mogli da nađemo ritam. Međutim, to je fudbal, čine ga i porazi i pobede. Ovo je jedna od onih malo tužnijih stvari, ali ovo ćemo sigurno savladati i dići se. Već u nedelju nas čeka novi izazov i uveren sam da ćemo se vratiti na pravi način, izjavio je Linta.

Naredni meč, Vojvodina će odigrati u nedelju od 14 časova na “Karađorđu”, kada će, u okviru 28. kola Super lige Srbije, dočekati ekipu Zemuna.

0
0

3 Komentara

  1. Gde je sad Ilija Stolica, da objasni kako su ga opet pokrali, udruzeni centri moci, koji pokusavaju da omalovaze fudbalskog genija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter