0
Fudbal

FOTO: ALEKSANDAR GRAŠIĆ

USPEŠAN ‘STONI FUDBAL ZA SREĆU’: ‘Kang’ furiozno stigao do trofeja, ‘Bugor i Kić’ poklekli na samom kraju (FOTO)

Objavljeno: 13.03.18 u 14:20

Održan je prvi humanitarni turnir u stonom fudbalu udruženja Koš za sreću u kojem je pobedila ekipa ‘Kang’.

Duo Jovan Jovanović i Stefan Radišić su osvojili prvo mesto, dok je od turnira sakupljena donacija u iznosu od 36.100 dinara za socijalno ugrožene, višečlane porodice.

Od 32 prijavljene ekipe u dorćolskom ‘The Rolling Barrel Pub-u’, mogla je da pobedi samo jedna. A najbolja je bila ‘Kang’. Samo jedan jedini poraz na celom turniru od sedam mečeva koliko su odigrali. Bili su u veoma zanimljivoj A grupi gde su već u prvoj rundi naneli poraz ekipi ‘SARS’ u kojoj je učestvovao frontmen jednog od najpoznatijih domaćih bendova, Žarko Kovačević.

FOTO: KOŠ ZA SREĆU

Potom su upisali i jedan jedini poraz na celom turniru, od ekipe ‘Aca Romantiko’, i to, ruku na srce, tesan – od 3:2.

Sa druge strane, osvajači srebra ‘Bugor i Kić’, odnosno Igor Ljubić i Vladimir Mikić su imali takođe impresivan turnir, uz jedan poraz. Međutim onaj najbolniji, u borbi za pehar. Novosadski duo je veoma težak meč imao u polufinalu sa timom ‘Đađa Bonito’ gde je upisana pobeda od 4:3.

‘Đađa Bonito’ je na samom kraju turnira, po ulasku u borbu za medalje, vezala dva poraza. Mladen Matijašević i Miloš Životić su prvo bili poraženi u polufinalu, a potom i u meču sa bronzu gde su ‘Sremci’. Ekipu ‘Sremci’ činili su Aleksandar Bošnjaković i Jovan Čikić, koji su u polufinalu izgubili od kasnije šampionske ekipe rezultatom 4:0.

FOTO: ALEKSANDAR GRAŠIĆ

Na turniru su još učestvovale ekipe: Heads arena, Roštiljatori, Jašarova deca, Šimi šao, B i K, Budući pravnici, Notingem Forest, Hustle, Gadafi, El fenomeno, Nikolaj Romanov, Bambalići, Pavle Korčagin, Opsajd, Garijevi pitovi, Pravac Bratunac, M i M, Crne mandarine, Izbeglice, Magovi, Đivđani, Nemamo ime, Save Burića hud, Puinovke, Dvoglavi orao

Udruženje Koš za sreću se kroz humanitarne akcije bavi pomaganjem socijalno ugroženih, višečlanih porodica uz pomoć najpoznatijih domaćih fondacija Srbi za Srbe i Trojka iz bloka.

FOTO: ALEKSANDAR GRAŠIĆ
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter