0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

STIŽU PORUKE PODRŠKE: Donald se javio snimkom iz bolnice, pomenuo Astorijev slučaj – a izgledom zabrinuo navijače crveno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.18 u 15:58

Većinu domaće sportske javnosti je danas zabrinula vest o problemima holandskog fudbalera sa srcem.

On je zbog srčanih problema primljen u Klinički centar Srbije odakle je poslao video poruku zvezdašima.

Međutim, razloga za dodatnu brigu nema. Nakon mnogobrojnih poruka podrške koje je dobio preko društvenih mreža Donald se obratio iz bolnice, a kapiten Crvene zvezde je sada kod kuće nakon odrađenih analiza gde je utvrđeno da je sve u redu.

Kako se radi o situaciji u kojoj se za kratko vreme dvaput nije osećao dobro, Donald je morao da se obrati lekaru i odradi sve potrebne preglede. Profesionalni sport iziskuje velike napore, a nakon situacije kapitena Fiorentine, Davidea Astorija, fudbaleri su još oprezniji.

– Upravo zbog svega što se dešava sa fudbalerima, i to sve sa Astorijem… Moralo je da se ispita. Deluje mnogo veće nego što zaista jeste. Slobodno napišite na svom portalu da navijači nemaju razloga za brigu i da se vraćam, izjavio je Donald za ‘Telegraf’.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter