2
Domaći fudbal

HOĆE LI BITI JOŠ ODUZIMANJA BODOVA: Binić podneo prijave protiv još dva kluba…

Objavljeno: 13.03.18 u 21:50

Posle Crvene zvezde i Partizana koji su kažnjeni sa po dva oduzeta boda, pokrenut je postupak protiv još dva kluba.

Kola se neće slomiti samo na Zvezdi i Partizanu. Kako prenose ‘Novosti’, Dragiša Binić je podneo još dve prijave protiv Radničkog iz Niša i Vojvodine.

– Prikupio sam dovoljno materijala za prijave protiv Nišlija i Novosađana. Disciplinskoj komisiji biće prijavljen Radnički zbog kršenja Pravilnika, jer su komentarisali navode nekih klubova da su umešani u sumnjive radnje u domaćem fudbalu. Što se Vojvodine tiče, bilo je prekomernih komentara posle meča sa Crvenom zvezdom. O tome da li su se Novosađani opravdano žalili na glavnog sudiju mora da odlučuje Sudijska komisija – istakao je Binić za ‘Novosti’.

Disciplinska komisija FS Srbije danas ili sutra će poslati zvaničan dopis ‘večitima’ o oduzimanju dva boda, a potom će Crvena zvezda i Partizan moći da se žale na odluku.

0
0

2 Komentara

  1. Па они то Бинићу и раде јер судијска комисија одлучује да ли су судије гријешиле или не. И у већини случајева се каже да си гријешиле и ништа. Судије чак као награду добију суђење дербија кола… и луди би полудио од вас.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter