0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALER MAČVE JASAN: Zvezda ima najbolje desno krilo u Evropi

Objavljeno: 13.03.18 u 20:15

Mačva će u samo četiri dana dva puta dočekati Crvenu zvezdu i nema sumnje da nas očekuje pravi fudbalski praznik kraj Save.

Domaćin u svojim redovima ima bivšeg igrača Crvene zvezde Nenada Gavrića, koji je izneo niz pohvala na račun svog bivšeg kluba.

– Očekuje nas fudbalski spektal u Šapcu pred, siguran sam, prepunim tribinama. Nadam se da ćemo bar u jednom od ova dva susreta izaći kao pobednici. Budućem šampionu se nikada ne preti, u svojim redovima imaju najbolje desno krilo u državi, ako ne i u Evropi među pet igrača na toj poziciji, našeg Šapčanina – Slavoljuba Srnića. Predvođeni su odličnim trenerom Milojevićem koji je Zvezdu vratio gde joj je mesto. Postoji mogućnost da Kup utakmicu reše i penali ukoliko rezultat bude nerešen, tako da nas sve sigurno očekuje uzbudljiva utakmica i pozivam navijače da nam pruže podršku u što većem broju. Svi znaju da sam veliki zvezdaš, ali sada je crveno-crno moja boja, tako da ću pružiti svoj maksimum kako bi Mačva izašla kao pobednik – rekao je Gavrić.

Meč između Mačve i Crvene zvezde igra se od 15.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter