3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE SE POJAČAVA: Bivši fudbaler Zvezde kordinator svih mlađih selekcija

Objavljeno: 13.03.18 u 23:08

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da se pojača pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, dobili smo novog člana Odbora za hitna pitanja.

Odbor za Hitna pitanja naše kuće fudbala imenovao je Gorana Mazu Vasilijevića za koordinatora svih mlađih reprezentativnih selekcija, preneo je sajt FSS.

Goran Maza Vasilijević je sa Crvenom zvezdom osvojio Interkontinentalni kup, a po završetku igračke karijere okušao se u trenerskom poslu. Ipak, brzo je promenio posao i posvetio se direktorskom poslu. Od 2006. godine do 2012. godine bio je zamenik sportskog direktora Crvene zvezde.

0
0

3 Komentara

  1. dokle sa sumnjivim likovima (sportskih i svakih drugih kvaliteta …) iz drzavnog projekta-zvezde …??? moze im se … NEKA IH TAMO …

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha i posle imaju musavci obraza da se javljaju?Pa ceo savez njihovi kadrovi.Kada su doveli ovog paćenika,mogu samo da zamislim na šta će ličiti i lige mlađih kategorija..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter