3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAMA NA MARAKANI: Zvezdin kapiten u bolnici zbog srčanih problema!

Objavljeno: 13.03.18 u 09:31

Mičel Donald se nalazi na ispitivanjima pošto mu nije bilo dobro pred meč sa Napretkom.

U prvi mah prostrujala je priča da je Mičel Donald zbog jake prehlade van stroja protiv Napretka, ali, kako se spominje, Holanđanin meč kojim bi ušao u istoriju Zvezde kao stranac sa najviše zvaničnih mečeva za klub iz Ljutice Bogdana nije odigrao jer je zbog srčanih problema morao u bolnicu.

Doland je još uvek na ispitivanjima, a očekuje se da za dan ili dva bude pošten kući, mada je jasno da mu sledi bolovanje.

Kako HotSport saznaje, u naredne dve do tri nedelje Donald će biti van terena jer je evidentno da postoji problem, ali karijera nije ugrožena.

Crvena zvezda je već imala sličnih situacija, pošto je u jednom delu svoje karijere problem sa srcem imao i Nenad Kovačević, koji se oporavio i nastavio sa visokim nivoom igara u francuskom Lensu, dok je karijeru u crveno-belom dresu 2008. godine završio Portugalac Žoao Lukas, koji je nažalost 2015. godine preminuo.

Po završetku reprezentativne pauze početkom aprila biće poznata situacija sa Mičelom Donaldom.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter