0
Evropske lige

ZAKASNELA REAKCIJA: Izdat nalog za hapšenje prvog čoveka PAOK-a, uključio se i Cipras, pištolj je glavna tema u svetu! (FOTO)

Objavljeno: 12.03.18 u 10:48

Gotovo svi svetski mediji su u šoku zbog scena sa jučerašnjeg derbija u Solunu između PAOK-a i AEK-a.

U 90. minutu bitke za titulu šampiona Grčke poništen je gol PAOK-u, a gazda ovog kluba Ivan Savidis rešio je da pravdu uzme u svoje ruke i sa pištoljem za pojasom uleti u teren da se obračuna sa arbitrima.

Srećom, izbegnuta je veća tragedija, ali je zato danas, sa malim zakašnjenjem, izdat nalog za hapšenje Savidisa zbog nezakonitog nošenja oružja na fudbalskom stadionu.

Grčki mediji prenose da on ima dozvolu za posedovanje pištolja u kući, ali nikako i na stadionu, gde je to izričito zabranjeno osim pripadnicima policije.

Stoga će Savidis biti priveden, a niko ne zna kakve će biti posledice, ne samo po njega, već i po PAOK, budući da je ovo već drugi prekid utakmice na ‘Tumbi’. Prvi se desio protiv Olimpijakosa, zbog čega su već bili oduzeti bodovi crno-belima iz Soluna, pa im vraćeni jer su pomilovani.

I ne samo to. Ministar sporta Grčke Vasilaidis sastao se hitno sa premijerom Aleksisom Ciprasom i sledeći korak je, čak prema nekim najavama, da će liga biti suspendovana, odnosno, prekinuta da bi se prekinulo masovno ‘ludilo’.

Ovaj slučaj glavna je tema ovog jutra u svim evropskim i svetskim medijima, svi su u šoku zbog scena vlasnika kluba sa revolverom za pojasem. I zaista, nije nešto što se viđa svaki dan…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter