0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

STIGLE VESTI: Evo koliko je ozbiljna povreda Vujadina Savića…

Objavljeno: 12.03.18 u 09:52

Iako se posumnjalo da je ozbiljnije, Vujadin Savić nece na dužu pauzu, a očekuje se da bude spreman za prvenstveni meč za vikend sa Mačvom u Šapcu.

Delovalo je da povreda Vujadina Savića ozbiljnija, kada je novopečeni reprezentativac Srbije iz redova Crvene zvezde sinoć posle jednog duela ostao na travi i zatim hramljajući napustio teren.

Kako saznaje HotSport, u pitanju je samo zarađeni udarac, koji je doneo grčenje mišića i defanzivac je kasnije mogao da bude spokojan posle prve procene lekara.

Od danas sledi samo nekoliko dana prinudnog odmora uz terapije i izvesno je da defanzivac neće moci u sredu da nastupi protiv Mačve u okviru Kupa Srbije, ali će za vikend bti spreman za prvenstveni duel sa istim rivalom za vikend u Šapcu.

U stroj se vraća Srđan Babić koji je imao probleme sa distorzijom zgloba i nije bio u komkurenciji za tim protiv Vojvodine i Napretka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter