0
Evropske lige

SLIKA OD MILION REČI: Astori im dao energiju, Astori je uzeo – scena na kraju meča najbolje opisuje tugu u Firenci (FOTO)

Objavljeno: 12.03.18 u 00:10

I danas je bio posebno emotivan dan u Firenci, jer je to bio prvi meč na ’Artemio Frankiju’ od kako je preminuo kapiten Fiorentine Davide Astori.

Prošlo je već nedelju dana od kako je Davide Astori preminuo u snu usled srčanog udara i celu planetu ostavio u neverici i tugi zbog tog neočekivanog gubitka. U slici iznad možete videti kako je, još jednom, svoje emocije ispoljio Đanluiđi Bufon.

Danas je odigran prvi meč bez kapitena i stadion u Firenci je bio dupke pun kao retko kada ove sezone. U 13. minutu sve je stalo da bi se duže od minuta aplaudiralo poslednji put nesrećnom preminulom kapitenu, a čak je i kiša počela da pada.

Zatim je strelac prvog gola Vitor Ugo, koji je zamenio Astorija u startnoj postavi, otrčao do klupe da salutira majici sa njegovim likom, a možda nejveći utisak ostavila je scena nakon izvojevane pobede od 1:0.

Svi igrači Fiorentine su popadali na teren još jednom se slomili pred naletom suza. Skrhkani emocijama i tugom zbog gubitka velikog prijatelja nisu više imali snage ni da stoje na nogama.

Još jedan dokaz i pokazatelj da je Davide Astori otišao u legendu.

FOTO: Twitter
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter