5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA ZACRTAO CILJEVE: Ove sezone da vratimo titulu, a dogodine Evroliga!

Objavljeno: 12.03.18 u 22:10

Ponedeljak je doneo novi sastanak Upravnog odbora košarkaškog kluba Partizan, na kome je uprava kluba na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem zacrtala ciljeve za naredni period.

Osvajanje Kupa Radivoja Koraća ulilo je dodatnu energiju crno-belima, koji će u finišu sezone pokušati da u svoje vitrine vrate i drugi domaći trofej.

Ekipa Nenada Čanka će imati više nego dovoljno vremena da se spremi za nove izazove, pošto takmičenje u Superligi startuje tek sredinom aprila, a predsednik Partizana je u izjavi za „Blicsport“ izneo deo planova za budućnost.

– Podnet je izveštaj sportskog sektora za period od dolaska novog stručnog štaba i usvojen je jednoglasno. Govorilo se o planovima, a jedinstven stav Upravnog odbora je da je cilj osvajanje domaće lige, a za sledecu sezonu ulazak u Evroligu – izjavio je Ostoja Mijailović za „Blicsport“.

Takođe, predsednik crno-belih izneo je i svoje primedbe na račun čelnika ABA lige.

– Upravni odbor je zauzeo stav za sednicu skupštine ABA Lige koja se održava u utorak. Partizan će tražiti da se utvrde principi koji će od strane ABA lige garantovati iste uslove za svaki klub koji je član lige. Liga nije privatna i ona treba da bude zajednica svih klubova – rekao je Mijailović.

0
0

5 Komentara

  1. Jbg.zaboravio sam da bog ne voli lose stvari:palice,davljenje,gepekovanje…..i jos puno toga…Jos morate okajavati grijehe….puno ste losi bili.Nista od EL.sledece godine.Jos malo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Hoce li vi nesto da pricate, sta je Zvezda u kosarci?! Neka Evropska titula, neki zapazen Evropski rezultat, neka klubska legenda?! Ma dajte nemojte se blamirati dzaba, vestacka ste tvorevina… Bojite se Partizana iako ima 5 puta manji budzet pa kako?! Ostale posledice i frustracije jer ipak od ’98- 15, 17 godina vez titule izgleda je ostavilo trajne posledice !

      0
      0
      Odgovori
  2. Да није мислио на фибину лигу шампиона хахаха…Једино титулу коју може партизан освојити у наредним годинама је Аба лига 2 Дала им држава један куп у 4 године и они одмах иду на Евролиги хахаха

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter