1
Košarka

NBA BRAVURE: Pogledajte kako je Jokić svima zavrteo glave, a Bjelica srušio šampione (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.18 u 09:28

Srbi su ponovo ‘u modi’ u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Kasno sinoć objavili smo ishod novog srpskog okršaja između Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića u kom je Denver bio bolji od Sakramenta, a srpski centar u redovima Nagetsa bio potpuno dominantan.

Približio se sopstvenom rekordu koji je nedavno postavio i uspeo je da za 17 minuta ostvari ‘tripl-dabl’ od 20 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Prethodno je to uradio za 14 minuta, ali je i noćašnji podvig impozantan.

Posebno jer je to učinio uz mnoštvo atrakcija i sjajnih poteza. Izdvojio se ringišpil i asistencija, a vi pogledajte sve njegove bravure u nastavku:

(Izvor: youtube / FreeDawkins)

Nešto ranije i Nemanja Bjelica je bio na parketu i vreme koje je dobio je iskoristio na sjajan način. Ono što je radio u odbrani u finišu meča protiv Golden Stejt Voriorsa ne ulazi u statistiku, a zaista je bilo impresivno.

U napadu je upisao 10 poena i sedam skokova, ali je posebno istaknut zid u odbrani od Durenta, Tompsona i ostalih zvezdi iz redova šampiona NBA lige.

(Izvor: youtube / SRBMixChannel)

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter