0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Još niste videli sve od Mornara, idemo da pobedimo Zvezdu!

Objavljeno: 12.03.18 u 17:55

Košarkaši Mornara sinoć su ubedljivom pobedom nad MZT-om okončali ligaški deo takmičenja ABA lige, a u polufinalu plej-ofa očekuje ih duel sa Crvenom zvezdom.

Barani ove sezone predstavljaju pravo osveženje u regionalnom šampionatu, gde su na iznenađenje mnogih ispred Partizana obezbedili plasman među četiri najbolje ekipe.

Ipak, prema rečima trenera crnogorskog tima Mihaila Pavićevića, Mornar se neće zadovoljiti ovim rezultatom već će dati sve od sebe da u borbi za finale šokiraju aktuelnog šampiona.

– Nemojte misliti da idemo u plej-of sa belom zastavom. Čeka nas šampion Crvena zvezda, verovatno svi misle da je to to što su videli od Mornara, ali nismo rekli poslednju reč. Ne pretimo, niti možemo, ali uz dužno poštovanje Zvezde i njenog kvaliteta, idemo da igramo i da probamo da dobijemo. Ne plašimo se nikoga, moji igrači to znaju, u to sam ih ubedio, poručio je Pavićević posle utakmice sa MZT-om.

Prvi mečevi polufinala plej-ofa na programu su narednog vikenda, tačnije u nedelju 18. marta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter