0
Fudbal

FOTO: FIFA

KARTE SE PRODAJU MUNJEVITOM BRZINOM: Dve utakmice Mundijala već rasprodate

Objavljeno: 12.03.18 u 18:34

Do početka Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji preostalo je još dosta vremena, ali ko namerava uživo da prati neku od utakmica moraće da požuri sa kupovinom karata.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da su rasprodate dve od 64 utakmice za predstojeći Mundijal, pred početak druge faze prodaje.

Reč je o finalnoj utakmici koja će 15. jula biti odigrana na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi, kao i premijernom meču turnira u kome se 16. juna sastaju Argentina i Island na „Otkritie areni“, takođe u ruskoj prestonici.

Nova faza prodaje ulaznica počinje 13. marta, a FIFA je iskoristila priliku da podseti navijače da će prema zahtevima ruskih vlasti, svaki od navijača morati imati takozvanu navijačku ličnu kartu, bez koje neće biti moguće prisustvovati mečevima.

Ovo će biti zvanični identifikacioni dokument tokom Mundijala, a gledaoci će moći da je nabave besplatno po dobijanju imejla o potvrdi rezervacije karte.

Navijači će samo uz kombinaciju ulaznice i navijačke lične karte moći da uđu na stadione, a uz ovaj dokument navijači će sebi obezbediti brojne pogodnosti kao što su bezvizni ulazak u Rusiju, besplatan gradski prevoz na dan utakmice, pa čak i pojedina besplatna putovanja između gradova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter