2
Evropske lige

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Sudijski ekspert o odluci zbog koje je vlasnik PAOK-a vadio pištolj! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 12.03.18 u 21:43

Scene iz Grčke poput munje obišle su svet, a dešavanja sa meča iz Soluna već 24 časa glavna su tema medija kako u Grčkoj, tako i u ostatku sveta.

Jedan bitan detalj proizveo je pravi „cunami“ u Solunu, kada je domaćin PAOK posle kornera u 90. mintuu postigao gol protiv direktnog konkurenta za titulu, ekipe AEK-a. Ipak, pomoćni sudija je podigao zastavicu, zbog čega arbitri umalo nisu linčovani od strane navijača crno-belih.

Ovaj detalj je za HotSport analizirao sudijski ekspert Krstivoje Filipović:

Posle detaljnog pregledanja snimka iz nekoliko uglova, za mene ne postoji dilema da je PAOK žestoko oštećen a gol regularan. Nema ništa sporno, od izvođenja kornera do ulaska lopte u mrežu sve je čisto kao suza, kaže Filipović.

Igrač na liniji nije imao uticaj na igru.

Posle skoka i udarca glavom, čuvar mreže gostiju je pokušao da odbrani, ali nije stigao loptu, niti je ometan od strane protivničkih fudbalera. Čak se napadač namerno izmakao i nije imao nikakav dodir.

U takvim situacijama, zastavica bi trebalo da ostane dole:

Sudije su morale da se konsultuju i zajedno prelome. U pitanju je ogroman previd pomoćnika, koji je imao jasnu sliku i trebalo je da ima pravu procenu, da dopusti glavnom arbitru da pokaže na centar. PAOK je oštećen, bez dileme, zaključio je Filipović.

Ukoliko ste do sad propustili da saznate o čemu je reč, to možete detaljno učiniti ovde, a neverovatne slike vlasnika PAOK-a koji je na teren sišao sa pištoljem možete videti ovde.

 

0
0

2 Komentara

    • mene kao Srbinu i navijacu CZV zabole uvo za Paok i Olimpiakos. al ako strucnjak kaze da je gol CZV neregularan, onda ovaj ne moze biti regularan nikako. covek kad ide lopta ka njemu stoji u ofsajdu. i jos se krece ka njoj i iritira odbranu AEKa. nema veze dal je pipno loptu ili ne. u momentu udarcem glavom covek stoji u debelom ofsajdu. to se vidilo na svakom snimku

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter