2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Poznati termini svih mečeva- Partizanov ‘matine’ u Ivanjici, zatim sledi Zvezda

Objavljeno: 12.03.18 u 17:20

U sredu 14. marta na programu su svi četvrtfinalni susreti fudbalskog Kupa Srbije, a danas su objavljeni i termini utakmica.

U borbi za prolazak među četiri najbolja tima najmasovnijeg takmičenja program će otvoriti meč u Ivanjici, između Partizana i Javora koji startuje u 13 časova, a sat i po vremena kasnije počeće i duel u Šapcu između Mačve i Crvene zvezde.

Evo i kompletnog rasporedab utakmica:

13:00h Javor – Partizan
15:30h Mačva – Crvena zvezda
17:00h Napredak – Čukarički
17:00h Vojvodina – Mladost Lučani

Ukoliko nakon 90 minuta ne bude pobednika, o plasmanu u polufinale odlučivaće se izvođenjem jedanaesteraca, odmah po okončanju regularnog dela utakmice. Trofej Kupa Srbije i drugu godinu za redom brani ekipa Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Trebali su u 9 ujutru dati da se igra, a glupog saveza majko mila. Ajd sto ne mogu ljudi na stadion a necemo ni preko televizora moci da gledamo, logika jarane logika

    0
    0
    Odgovori
    • Нема ту логике, јаране. Битно је да се прими плата у савезу. А кад би се и мозак још укључио уз то, ми бисмо имали лигу јаку макар као енглеску

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter