0
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

‘SREĆAN PUT KAPITENU’: Mučne scene u Firenci – emocije, suze i sjajan gest spikera na stadionu prilikom čitanja sastava (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.18 u 12:42

Fiorentina će danas odigrati prvu utakmicu nakon tragične smrti kapitena ekipe.

Davide Astori je preminuo 4. marta uoči duela sa Udinezeom.

Još jedan tužan dan u Firenci… Prvi put nakon dužeg vremena, navijači Viole neće videti svog kapitena na stadionu ‘Artemio Franki’ kako izvodi svoje saigrače pred meč. Umesto toga jedna velika tuga za tragično preminulim, mladim čovekom – fudbalerom.

Prošlog vikenda je u Udinama pred gostovanje tamošnjem prvoligašu u snu preminuo Astori, celo kolo je odloženo i ovog vikenda se vraća fudbal Serije A. Prvi meč koji Fiorentina igra od tog tragičnog događaja počeo je pre nekoliko minuta, protiv Beneventa.

Naravno, ceo ovaj susret u znaku je Astorije kojem je odata počast pred početak utakmice, a igrači su to primili na veoma emotivan način, kao što je i očekivano. Pun stadion ‘Artemio Franki’ se uz dosta transparenata i zastava oprostio od svog kapitena.

Zvanični spiker na stadionu Fiorentine je prilikom diktiranja sastava domaćeg tima naveo i Davidea Astorija:

I sa brojem 13, zauvek naš kapiten, Davide Astori!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter