0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan za tri minuta slomio otpor Čukaričkog (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 11.03.18 u 17:07

Fudbaleri Partizana stigli su do 17. pobede u sezoni nakon što su savladali Čukarički na Banovom brdu rezultatom 2:0.

Sa dosta energije ušla su oba tima u meč, a na prvu priliku čekalo se devet minuta, kada je Bogosavac napravio grešku, ali je Kirovski u nastavku dva puta dobro reagovao i sprečio Partizan da dođe do gola. Tri minuta kasnije, Janković je posle faula Đurića nad Ožegovićem šutirao pravo u živi zid. 

Čukarički je imao dve poluprilike, ali je prvo Bojić loše reagovao i pasom u aut upropastio šansu da Čukarički zapreti, a u 18. minutu posle prodora Ovusua Đerlek je uspeo da odreaguje ispred igrača Čukaričkog i spreči domaćina da povede.

FOTO: STARSPORT

Nije mnogo vremena prošlo od šanse Čukaričkog kada je u 20. minutu Zdjelar poslao dugu loptu, Ožegović nadskočio Đurića i uposlio Tavambu, da bi Kamerunac lako „izbacio“ iz igre Puškarića i pogodio mrežu Kirovskog.

FOTO: STARSPORT

Tri minuta kasnije, Ožegović je uspeo da sjajnim prijemom izbaci odbranu Čukaričkog i pogodi gol za 2:0.

Do kraja prvog dela, sem šuteva iz daleka Jankovića iz Partizana, te Stojanovića iz Čukaričkog, i još jednog pokušaja lob udarca Partizanovog Crnogorca nije bilo ozbiljnijh prilika.

FOTO: STARSPORT

Čukarički je pokušao u drugom poluvremenu, i doneo je kratkotrajan nalet gol Fofane, ali se internacionalac sa Banovog brda nalazio u nedozvoljenoj poziciji. Od Čukaričkog je to bilo sve, pošto je još jednu polupriliku Bojić pustio u nepovrat očajnim prijemom lopte, dok je sa druge strane šansu da se po drugi put upiše u strelce imao Ožegović, ali bez uspeha.

(Youtube/ Partizan Video Materijal )

Na kraju, zaslužena pobeda crno-belih od 2:0

Superliga, 27. kolo

Čukarički – Partizan 0:2 (0:2)
(Tavamba 20, Ožegović 23)

Stadion: FK Čukarički. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

Čukarički: Kirovski, Docić (od 46. Fofana), Stevanović, Drinčić, Bojić, Ovusu, Puškarić, Stojanović (od 71. Mudrinski), Bogosavac, Đurić, Belaković (od 46. Zorić)

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić, Zdjelar, Pantić (od 86. Ilić), Đerlek, Janković (od 69. Jevtović), Ožegović (od 77. Ivanović), Tavamba

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter