0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZADOVOLJSTVO U NOVOM SADU: Bitna i zaslužena pobeda

Objavljeno: 11.03.18 u 22:12

Posle pobede njegovog tima nad ekipom Mladosti, pomoćni trener Vojvodine Aleksandar Linta izjavio je da su crveno-beli ostvarili bitan i zaslužen trijumf.

Vojvodina je danas pobedila Mladost rezultatom 0:3 (0:1), u 27. kolu Super lige Srbije.

– Ekipi Mladosti se zahvaljujem na fer i korektnoj igri, a njihovom klubu na gostoprimstvu na koje smo naišli. Takođe, čestitam igračima Vojvodine na, po mom mišljenju, zasluženoj pobedi. Znali smo da je ovo teško gostovanje i “vruć” teren, a ovoga puta nam je možda bilo i za nijansu teže, jer smo se bodovno bili približili domaćinu i postojala je mogućnost da se čak i izjednačimo. Međutim, odigrali smo onako kako smo hteli, a to je da mirno, sa velikim posedom lopte i mnogo kratkih dodavanja dolazimo do šansi. Mislim da smo imali prilika da postignemo još neki gol, ali da ne grešim dušu, i Mladost je imala nekoliko izglednih šansi iz prekida. Ipak, generalno sam zadovoljan i ovo je bitna pobeda za nas – izjavio je Linta.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće već u sredu, kada će se u četvrtfinalu Kupa Srbije na ‘Karađorđu’ ponovo sastati sa ekipom Mladosti iz Lučana. Ta utakmica počeće u 17 časova.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter